0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Popaj želi u Bundesligu

Objavljeno: 28.05.13 u 14:18
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najbolji fudbaler Jagodine i prvi strelac Superlige Miloš Popaj Stojanović rekao je danas da još ne zna da li će ostati u tom klubu i priznao da mu je želja da zaigra u Bundesligi.

„Ovih dana kruže priče da ima dobrih ponuda za mene i svakako ću sa čelnim ljudima kluba sesti i videti šta je najbolje za obe strane“, rekao je Stojanović, na konferenciji za novinare povodom nagrade za najboljeg strelca i lige i nagrade „Sportskog žurnala“ za najkorisnijeg igrača sezone „Dragutin Kostić“.

Stojanović je ove sezone sa Jagodinom osvojio nacionalni kup, a u Superligi je postigao 19 golova.

„Nekako najviše volim i želja mi je nemačka Bundesliga, ali to su moje želje, a realnost je nešto drugo. Nama, igračima iz Srbije je istok Evrope nekako najrealnija opcija i drugo je šta bi ja voleo, videćemo šta će biti“, rekao je Stojanović.

Stojanović je istakao da ga je „Jagodina afirmisala, stvorila kao igrača“.

„Jagodina je u mom srcu i ako sada dođe do rastanka sigurno ću se kad-tad vratiti u ovaj klub, ovo je moja druga kuća“, rekao je Stojanović.

Govoreći o priznanjima, Stojanović je istakao da je zadovoljan dešavanjima u protekloj sezoni i podsetio da je Jagodina napravila najveći uspeh u istoriji, osvojila nacionalni kup, plasirala se u kvalifikacije Lige Evrope.

„Nije mala stvar biti prvi strelac lige i na tome zahvaljujem saigračima, stručnom štabu, upravi kluba, predsedniku Skupštine grada Draganu Markoviću – Palmi što su nam stvorili uslove za rad i mojoj porodici“, rekao je Stojanović, a prenosi Tanjug.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter