0
Košarka

Partizan pregazio Vojvodinu

Objavljeno: 28.05.13 u 20:41
partizan - vojvodina - play off 650
Foto: STARSPORT

Košarkaši Partizana su više nego lako savladali Vojvodinu u prvom meču polufinalne serije Agroživ Superlige sa 79:54. Držali su se Novosađani samo u prvoj četvrtini, kada su imali zaostatak od samo tri poena, ali se onda njihova igra u potpunosti raspala, a crno-beli su serijom u trećoj deonici i na početku četvrte došli do +27. I jedni i drugi su imali pregršt izgubljenih lopti, Vojvodina čak 20, a crno-beli dve manje.

Kod Partizana je ubedljivo najbolji bio Davis Bertans koji je ubacio 22 poena uz šut iz igre tačno 50% (7/14), a dvocifreni su bili još i Musli koji je ubacio 13 poena, dok je dva manje dao kapiten Lučić. U redovima Vojvodine treba istaći učinak Nikole Markovića 11 poena i osam skokova, svi ostali ispod nivoa.

Inače, Vojvodina je šutirala očajno slobodna bacanja 6/16, a sa takvim učinkom nemaju šta da traže protiv aktuelnog šampiona ni u drugom meču koji se igra u četvrtak 30. maja u Novom Sadu.

partizan - vojvodina - play off 649
Foto: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter