0
Fudbal

Inter poslao ponudu za Kolarova!

Objavljeno: 28.05.13 u 22:39

kolarov

Italijanski mediji javljaju da je Inter poslao ponudu Mančester Sitiju za levog beka Aleksandra Kolarova! Na ovom transferu insistira novi trener neroazura Valter Macari, koji očito ima nameru da u formaciji 3-5-2 dva bočna igrača budu Srbi, jer je i transfer Dušana Baste iz Udinezea blizu realizacije.

Macari je odustao od Kamila Zunige, jer je predsednik Napolija rekao da ga neće prodati, pa je sada u prvi plan izbio Kolarov, a neroazuri su navodno poslali ponudu od 10 miliona evra. Što se tiče Baste, transfer je blizu realizacije, jer je prva meta Maurisio Isla blizu Fiorentine gde bi trebalo da bude deo paketa u kom će Stevan Jovetić preći u redove stare dame. Ipak, Basta ima konkurenciju i u ovom trenutku, a to je Đino Peruci koji ima dvojno državljanstvo – pored argentinskog ima i italijanski pasoš.

I još jedna vest iz redova Intera, predsednik kluba Masimo Morati razmišlja da šut kartu da i sportskom direktoru Marku Branki, a mogao bi da ga nasladi dosadašnji Macarijev čovek iz Napolija Bigoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter