0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Urušavanje počelo u Vršcu

Objavljeno: 27.05.13 u 10:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Mirko Pavlović, menadžer za reorganizaciju u KK Crvena zvezda izneo je obrazloženje o smeni direktora košarkaške Superlige Srbije. Pavlović je reagovao na izajve predstavnika Partizana koji su smenu nazvali „demonstracijom sile“.

Prema mišljenju Pavlovića, odlaskom Bojića, stvari samo mogu da krenu na bolje, pošto lošije sigurno ne može, kao i da se Crvena zvezda više neće baviti ovim slučajem.

„Ne želimo ni malo da doprinesemo da košarka ponovo bude u centru pažnje zbog nekog slučaja „Juras u Vršcu“ u kojem je, upravo Bojić, na volšeban način, svojim tada neprimerenim nekažnjavanjem aktera, srozao kriterijume kažnjavanja u srpskoj košarci. Možda je upravo tada sve počelo da se urušava, svaki dignitet je tada izgubljen, a upravo onaj koji se sada poziva na dignitet je tada držao vrata svlačionice, dok je drugi tukao. Mi taj slučaj nikada nećemo zaboraviti, pogotovo jer su se ti kriterijumi i ove godine vratili na košarkašku scenu“ rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter