0
Ostali sportovi

Stefanović se nada srpskom finalu

Objavljeno: 27.05.13 u 14:19

fajnal-for-vaterepolols-beograd

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Marko Stefanović rekao je u ponedeljak da priželjkuje finale Partizana i Crvene zvezde na završnom turniru Lige šampiona, koji će 31. maja i 1. juna biti održan u Beogradu, kao i da očekuje da turnir bude dobro organizovan.

Takmičenje u petak od 17 časova otvaraju Partizan i Jug, dok je drugo polufinale između Crvene zvezde i Barselonete na programu od 20.15 sati.

„U trenutku podnošenja zahteva za domaćinstvo niko nije mogao da zna koji će se timovi naći u završnici. Mi smo imali vizionarski pristup, verovali u uspeh naših timova, malo smo se i kockali, ali na kraju se isplatilo. Priželjkujem srpsko finale i to je sigurno ono što naš vaterpolo, Beograd i srpski sport zaslužuju“ -rekao je Stefanović, a zatim je dodao:

„Tribine na Banjici biće kapaciteta oko 5.000 mesta i to je na nivou evropskih i svetskih prvenstava. Zadovoljstvo nam je, ali i odgovornost da takav događaj protekne u najboljem redu i nadam se da ćemo, uz dobar rezultat naših timova, svi položiti ispit.“

Stefanović je rekao i da je kvalitet srpskog klupskog vaterpola presudio da LEN dodeli Beogradu domaćinstvo „Fajnal-fora“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter