0
Evropske lige

Rodić: Biću još bolji

Objavljeno: 27.05.13 u 17:20

rodic-milan

U nedelju je završena i Premijer liga Rusije u kojoj su ove sezone nastupali brojni srpski internacionalci kojima se u zimskom prelaznom roku priključio i mladi Milan Rodić koji je stigao u Zenit. O utiscima posle prve polusezone u klubu iz Sankt Peterburga levi bek je pričao u intervjuu za Sport-ekspres.

„Svi kažu da sam bio dobar. Voleo bih da sam više igrao, ali i ovako nije loše. Stigao sam u klub u februaru, prošlo je samo četiri meseca, ali mogu da kažem da sam srećan i zadovoljan zbog dolaska u Zenit“ – rekao je Rodić.

Zenit je ove sezone titulu prepustio moskovskom CSKA, ali to nije previše zabrinulo srpskog reprezentativca.

„Nadam se da ćemo sledeće sezone uspeti mi da trijumfujemo“ – jasan je bio Rodić.

Srpski internacionalac je uveravao novinara da može da igra još bolje, na njegovo pitanje da li je zadovoljan svojim nastupima.

„Moje igre su daleko od najboljih koje mogu da pružim, ali sam siguran da će sledeće sezone da bude bolje. Prošao je onaj prvi period adaptacije i sada će svi biti lakše“ – kazao je levi bek ruskog vicešampiona.

Slede tri nedelje pauze koje će Rodić provesti u Srbiji.

„Idem kući. Imam određne sitne zdravstvene probleme pa ću to vreme iskoristiti da se odmorim i oporavim“ – završio je bivši fudbaler OFK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter