0
Evropske lige

Radovanović: Zadovoljan sam u Atalanti

Objavljeno: 27.05.13 u 11:27

ivan-radovanovic

Srpski reprezentativac Ivan Radovanović uspešno je sa Atalantom završio sezonu u Seriji A. Klub je zauzeo 15. mesto i 24-godišnji vezista izrazio je zadovoljstvo prethodnom godinom.

„Osim povrede i operacije prepona koja me je odvojila od terena tri meseca, mogu reći da sam zadovoljan. Odigrao sam dvadesetak utakmica u ligi, sigurno da će sledeće godine biti bolje kada budem prošao i pripreme. Klubu je bio imperativ da ostane u Seriji A, a ni u jednom trenutku nismo bili u opasnoj zoni. Imam još godinu dana ugovora sa Atalantom, pričao sam sa ljudima iz kluba i njihova je želja da produžim ugovor, kao naravno i moja, tako da ćemo posle odmora početi pregovore“ – kaže Radovanović.

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pokazao je veliko poverenje u Radovanovića, koji veruje u budućnost nacionalnog tima.

„Selektor Siniša Mihajlović mi je ukazao poverenje i trudim se da ga opravdam i da dam svoj maksimum. Naravno da mi treba iskustvo, ali mi smo mlada reprezentacija i sigurno da su nam ove utakmice mnogo značile i sada pravimo ekipu za naredne godine. A mi sigurno ne odustajemo dokle god postoji šansa da odemo na Svetsko prvenstvo“ – smatra Radovanović.

Juventus je ubedljivo osvojio titulu šampiona Italije i 24-godišnji fudbaler veruje da je trijumf bio više nego zaslužen.

„Juve je bio najbolja ekipa ove i prošle godine u Seriji A, odavno nisu bili toliko jaki što se tiče Italije. Za Ligu šampiona im treba nešto malo više ali su u Italiji besprekorni. Drago mi je pre svega zbog trenera Kontea, jer je u pitanju sjajna osoba i izuzetan stručnjak sa kojim sam sarađivao u Atalanti“ –  rekao je.

Za kraj, Radovanović je stavio tačku na incident koji se dogodio između njega i hrvatskog napadača Marka Livaje, takođe člana Atalante.

„Između mene i Livaje više nikada ne može da bude kao što je bilo ranije, iako se izvinio“ – zaključio je Radovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter