0
Fudbal

Poziv Reala se ne odbija

Objavljeno: 27.05.13 u 13:46

Jup Hejnkes

Iako je sa Bajernom osvojio evropski tron Jup Hejnkes će ostati bez posla u minhenskom klubu koji je već angažovao Pepea Gvardiolu. Gde će sledeće sezone da radi iskusni stručnjak još uvek nije poznato, a njegov nekadašnji menadžer Enrike Rejes tvrdi da bi bez problema ponovo mogao da vodi Real sa kojim je 1998. godine takođe osvojio Ligu šampiona.

„Siguran sam da bi Jup bio srećan ukoliko bi mogao da se vrati u Real. Kada bi ga Florentino Perez pozvao siguran sam da bi on prihvatio. Međutim, jedino što je trenutno sigurno je da Hejnkes napušta Bundesligu, a da li će doći u Primeru to zavisi od predsednika Reala“ – rekao je Rejes.

Kao prvi izbor Reala za naslednika Žozea Murinja za sada je figurirao Karlo Anćeloti, međutim Pari Sen Žermen i dalje ne popušta i ne želi tek tako da pusti Italijana pa bi Madriđani vrlo lako mogli da se okrenu nekom drugom rešenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter