in ,

Levandovski prelazi u Bajern

levandovski

Jedan od menadžera Roberta Levandovskog, Cezar Kuharski, potvrdio je da će njegov štićenik ovog leta napustiti Borusiju i da će postati novi član minhenskog Bajerna.

„Robert će ovog leta postati član Bajerna. Nema razloga da se više pretvaramo. On želi da napusti Borusiju i to će se desiti, samo je pitanje vremena. To može da se desi sledeće nedelje iili kroz 20 dana. Već sada radimo na tom dogovoru. Robertu je potreban novi izazov, potrebni su mu novi ljudi, novi trener i motivacija“ – rekao je Kuharski.

Odmah nakon finalne utakmice LIge šampiona odlazeći trener Bajerna Jup Hejnkes je nagovestio ovakav rasplet posle čega mu je iz Borusije poručeno da se ne meša u njihove stvari. Poznato je da Levandovski ima još godinu dana ugovora sa „milionerima“ i da je klubu iz Dortmunda u ovom prelaznom roku poslednja prilika da na njemu nešto zaradi.

Jasno je da je Bajern poslednji klub kojem bi Borusija želela da proda svog napadača i da ukoliko već mora da napusti klub bolje bi bilo da ode u Juventus, Real ili Mančester Junajted koji su takođe bili zainteresovani za Poljaka.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Gol kroz noge posle cepelina Lekićeve

Zlatan se izjednačio sa Papenom