0
Fudbal

Levandovski prelazi u Bajern

Objavljeno: 27.05.13 u 12:13

levandovski

Jedan od menadžera Roberta Levandovskog, Cezar Kuharski, potvrdio je da će njegov štićenik ovog leta napustiti Borusiju i da će postati novi član minhenskog Bajerna.

„Robert će ovog leta postati član Bajerna. Nema razloga da se više pretvaramo. On želi da napusti Borusiju i to će se desiti, samo je pitanje vremena. To može da se desi sledeće nedelje iili kroz 20 dana. Već sada radimo na tom dogovoru. Robertu je potreban novi izazov, potrebni su mu novi ljudi, novi trener i motivacija“ – rekao je Kuharski.

Odmah nakon finalne utakmice LIge šampiona odlazeći trener Bajerna Jup Hejnkes je nagovestio ovakav rasplet posle čega mu je iz Borusije poručeno da se ne meša u njihove stvari. Poznato je da Levandovski ima još godinu dana ugovora sa „milionerima“ i da je klubu iz Dortmunda u ovom prelaznom roku poslednja prilika da na njemu nešto zaradi.

Jasno je da je Bajern poslednji klub kojem bi Borusija želela da proda svog napadača i da ukoliko već mora da napusti klub bolje bi bilo da ode u Juventus, Real ili Mančester Junajted koji su takođe bili zainteresovani za Poljaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter