0
Košarka

Grujin: Bojić smenjen na sramotan način

Objavljeno: 27.05.13 u 18:19

Ivan Grujin

Predsednik KK Radnički Kragujevac Ivan Grujin ogorčen je načinom na koji je smenjen direktor Superlige Predrag Bojić.

„Smena direktora Superlige Srbije Predraga Bojića podigla je malo prašine, iako se radi o nesvakidašnjem načinu da se sa funkcije ukloni neko ko nije istomišljenik sa onima koji imaju moć“, izjavio je Grujin.

Predsednik Kragujevčana naglašava da se ne može pričati o regularnosti takmičenja kada se direktor lige smenjuje na sramotan način i to pred najvažnije utakmice.

„O kakvoj regularnosti takmičenja govorimo, a onda menjamo direktora lige uoči najvažnijih mečeva. Radnički je protiv smene Bojića, kome dajemo punu podršku. Katastrofalno je ponašanje predsednika ligaša Jovičića, koji je do juče tesno sarađivao sa direktorom, a onda glasao za smenu. Trebalo bi njega smeniti, sramota“, zaključio je Grujin.

Bojić je smenjen na prethodnoj sednici predsedništva KLS sa jednim glasom protiv i jednim uzdržanim, dok Radnički nije imao pravo glasa pošto Grujin nije prisustvovao sednici, a njegov zamenik nije imao pravo glasa.

„Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem sednici, a moja zamena nije imala pravo glasa, mada u konačnom raspletu to ništa ne bi promenilo“, rekao je Grujin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter