0
Domaći fudbal

Delije poželele brz oporavak bivšem napadaču

Objavljeno: 27.05.13 u 13:39

musemic-zvezda

Navijači Crvene zvezde nisu zaboravili šta je za klub svojevremeno učinio Husref Musemić, aktuelni trener Sarajeva koji je nedavno imao operaciju srca nakon koje mu je ugrađen bajpas, te su nekadašnjem napadaču uz želje za brz oporavak poslali i paket sa prigodnim poklonima.

„Dragi naš Husrefe, ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bijele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo – ‘Husrefe, Husrefe'“ – piše između ostalog u pismu koje je stiglo na Musemićevu adresu.

Na ovo pismo Musemić je odgovorio sledećim rečima:

„Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene Zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi… Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio deo toga, a ovom vašom podrškom podsetili ste me da ću uvek biti jedan od VAS. Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bijele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!“ – stoji u odgovoru Husrefa Musemića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter