in ,

Dečja atletika i u Leposaviću

omagh_1

Potpisan je 17. Ugovor za sprovođenje projekta Dečja atletika. U opštini Leposavić je priređena konferencija za medije gde su čelnici Opštine, uz predstavnike AK “Leposavić i generalnog sekretara Atletskog saveza Srbije Slobodana Brankovića potpisali zvanično ugovore.

Generalni sekretar ASS-a, Slobodan Branković, rekao je: “Zahvalio bi se lokalnoj samoupravi i Ministarstvu omladine i sporta na sredstvima koje su obezbedili. Posebno mi je drago da je Dečja atletika stigla i na Kosovo. Napomenuo bih da je ovaj projekat besplatan za krajnje korisnike, tj decu i da se nadamo da će biti veoma prihvaćen, kao i da će doprineti razvoju atletike u ovom gradu.”

Predsednik opštine Leposavić Dragiša Vasić je izrazio veliko zadovoljstvo što ima priliku da kroz jedan ovakav projekat utiče na zdrav razvoj najmlađih sugrađana i da se nada da će Leposavić biti prepoznatljiv po dobrim atletičarima. Predsednik Atletskog saveza Kosova i Metohije Ratomir Maksimović je ovom prilokom naglasio i istakao odličnu saradnju koju ima sa predstavnicima opštine, ali i samog kluba , kao i da mu je čast da će deci biti pristupačna atletika za najmlađe.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Urušavanje počelo u Vršcu

Savladan i Island, Srpkinje bolje od olimpijskog prvaka