0
Domaći fudbal

Dok Partizan pobeđuje pred jugom svira punk

Objavljeno: 26.05.13 u 21:18

partizan titula 591

Ovo još niste doživeli. Gledate fudbal i slušate pank koncert. Ali sve to u isto vreme i na istom mestu.

Partizan je prosto pregazio Spartak iz Subotice u poslednjem kolu Jelen Superlige i tako na najbolji mogući način završio sezonu u kojoj je osvojio šestu uzastopnu, a 25. titulu u istoriji kluba.

Pre utakmice bio je organizovan punk koncert Grupe JNA, koja peva navijačke pesme crno-belih, a posle toga je upriličena predaja pehara i medalja. I to je sve ok, bez obzira što je početak utakmice zbog toga kasnio 15-20 minuta.

Partizan je na poluvremenu već vodio 2:0, golovims Lazara Markovića u 28. i Marka Šćepovića u 36. minutu, pa je na poluvremenu opet usledila svirka. E tu nastaje spektakl.

Pankeri su „cepali“ i uopšte nisu obraćali pažnju što su igrači izašli na teren. Možda je to i zbog toga što su im bili okrenuti leđima.

Utakmica je trajala dobrih desetak minuta, kada je delegat tražio da se prekine meč kako bi se završila svirka, Potrajalo je to minut-dva, muzika je stala i od tada su svi gledali samo fudbal. U tom periodu aktuelni šampion je postigao još tri gola preko Nikole Ninkovića u 80, Nemanje Kojića u 85. i Predrag Luka u 90. minutu i tako stavio tačku na još jednu uspešnu sezonu.

Ono što je takođe bitno na večerašnjem meču je i to da je za Partizan debitovao i Danilo Pantić, koji će u oktobru napuniti 17 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter