0
Domaći fudbal

Zvezda me oterala, išao bih u Partizan

Objavljeno: 25.05.13 u 17:01

djurdjevic

Prelazni rok još nije ni počeo, ali već se sada zna da će Partizan ovog leta ostati bez Lazara Markovića, Marka Šćepovića, a verovatno i Aleksandar Mitrovića. Jasno je da crno-belima treba zamena u napadu, a jedna od njih trebalo bi da bude Uroš Đurđević iz Rada.

Vest kao vest sama po sebi liči na gomilu drugih sličnih, ali ako se zna da je napadač građevinara bio u omladinskoj školi Crvene zvezde, sve to dobija drugačiju dimenziju,

– Zvezda me je oterala, to je iza mene i ne bih imao ništa protiv da pređem u Partizan. Ipak, za sada ne znam ništa o tome, niko mi ništa nije rekao i ne mogu da komentarišem bilo šta na tu temu – kaže Đurđević.

Pored napadača Rada, crno-beli žele da angažuju i kapitena Uroša Vitasa, koji igra na poziciji štopera, a čelnici dva kluba već su ostvarili prvi kontakt, ali daleko od toga da je cela priča završena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter