0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Kupili glas, pa smenili Bojića

Objavljeno: 25.05.13 u 23:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener Partizana mt:s Dušku Vujošević izjavio je na konferenciji za novinare nakon meča sa Radničkim u poslednjem kolu, koji je njegova ekipa dobila sa 91:79, da je bivši direktor takmičenja Predrag Bojić smenjen sa jednim kupljenim glasom.

„Nisam pravnik, ali nigde nije pravno obrazloženo zbog čega je došlo do smene. Jednostavno, napravila se glasačka mašina, kupljen je jedan glas, verovatno određenim obećanjima. Čudna je i struktura tog direktorijuma. Čine ga predtavnici dva kluba koji ne igraju u Superligi“, ističe Vujošević.

Strateg crno-belih je istakao da je Partizan bio jedini protiv smene Bojića, dok su Zvezda, FMP, Vojvodina i predstavnik klubova Darko Jovičić bili za smenu.

„Partizan je bio protiv te smene principijelno, zbog toga što je odradjen na način kako je odrađeno, bez ikakvog pravnog razloga. Jednostavno je napravljena većina i ta većina bez ikakve druge motivacije radi šta hoće. Mislim da to nije pošteno i da ne vodi dobrim stvarima“, rekao je Vujošević.

Vujoešvić se nada da će u plej-ofu sve biti kako treba iako je došlo do smene Bojića na sumnjiv način.

„Ako ne bude to radio, ako se pokaže da je ova smena znak nekog pritiska, demonstracija sile, pretnje šta može da se dogodi, nije to jedino što može da se desi. Nije to samo sa jedne strane…Ja, međutim, verujem u dignitet sudija“, zaključio je Vujošević.

I Miroslav Muta Nikolić deli je prokomentarisao smenu Bojića, ali je on istakao da beogradski klubovi odlučuju o sudbini takmičenja.

„Šta odluče Zvezda i Partizan, to je to. Mi ostali se ništa ne pitamo. Iako sam najteže prolazio, najviše plaćao, trebalo je da završimo godinu, pa da vidimo. Mnogo se i ne mešam u to. Mogao sam sad da dobijem tehničku, a nema ko da me kazni“, izjavio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter