0
Domaći fudbal

Sa Pintu: Prilika da se mladi pokažu

Objavljeno: 25.05.13 u 15:41

puntu

Fudbaleri Crvene zvezde sutra na Karađorđu igraju utakmicu poslednjeg kola Jelen Superlige protiv Vojvodine. Trener Rikardu Sa Pintu kako je i najavio na teren će poslati gotovo kompletno izmenjen sastav u odnosu na onaj koji je igrao tokom proleća.

„Kao što znate sutra nas čeka drugačija utakmica, jer je prvenstvo odlučeno. Očekuje nas težak protivnik, dobar rival i da ćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu.“ rekao je Sa Pintu i dodao:

„Videli ste igrače koji će činiti tim. Ovo je prilika da igrači koji ne igraju mnogo pokažu svoj potencijal za Crvenu zvezdu. Takođe imaćemo mo priliku da vidimo i mlade igrače“.

Mladi fudbaler Zvezde Vukan Savićević istakakao je da će se ekipa potruditi da dokaže da na njih u budućnosti moće da se računa.

„Radujem se utakmici u Novo Sadu, jer se tamo igra dobar fudbal. Izlazimo sa mladim timom, borićemo se i truditi da pokažemo da i trener i navijači ubuduće mogu da račinaju na nas.“ rekao je Savićević.

Trener crveno – nelih takođe je istakao ta će igrači imati kratak odmor jer pripreme za sledeću sezonu počinju 17. ili 18. juna.

Za ovu utakmicu, koja je na programu u nedelju od 17.00 sati u Novom Sadu, konkuriše 19 fudbalera, a to su:

Miloš Vesić, Uroš Grčić, Marko Vešović, Nemanja Jakšić, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Nikola Maksimović, Miloš Brajović,

Nikola Karaklajić, Srđan Mijailović, Nikola Stojković, Marko Grujić, Vukan Savićević, Mihailo Ristić, Stefan Čikić, Dušan Živković, dok će od starijih igrača u konkurenciji biti Nataniel Asamoa, Ognjen Ožegović i Ognjen Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter