0
Evropske lige

Radović sa Legijom osvojio duplu krunu

Objavljeno: 25.05.13 u 20:33

miroslav_radovic

Fudbaleri Legije novi su šampioni Poljske pošto su dva kola pre kraja prvenstva stekli šest nedostižnih bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Leh.

Finiš lige mogao je da bude dramatičniji pošto je Legija na gostovanju Viđevu u petak osvojila samo bod (1:1), međutim Leh je šokirao navijače porazom kod kuće od 2:0 protiv poslednjeplasiranog Podbeskicija.

Legija je tokom čitavog šampionata bila dominantnija u odnosu na ostale i potpuno zasluženo se dokopala titule, ali i kupa. Tim iz Varšave je u finalu kupa porazio Slask tako da je posle 17 godina osvojio duplu krunu.

„Bila je ovo izuzetno uspešna sezona za Legiju, jer je klub posle skoro dve decenije uspeo da na kraju završi sa dva trofeja. Ja sam posle sedam godina igranja u Poljskoj uspeo da osvojim prvenstvo, zbog čega sam još dodatno i posebno zadovoljan. Sada je pred nama vreme slavlja, a onda možda i pravo vreme da krenem da razmišljam o promeni sredine i da krenem u nove izazove“, rekao je Miroslav Radović.

Legija u poslednja dva kola gostuje Ruhu i dočekuje Slask, ali to će biti rezultatski potpuno nevažni mečevi za njih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter