0
Fudbal

Lampard: Teri želi da ostane u Čelsiju

Objavljeno: 25.05.13 u 18:48

Lampard-Terry

Fudbaler Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da bi voleo da dugogodišnji kapiten DŽon Teri ostane u tom londonskom klubu, prenosi Tanjug.

„Znam da DŽon želi da ostane u Čelsiju, rekao mi je to. Kao i ja, on voli ovaj klub. Zašto bi išao negde drugde. On je kapiten Čelsija i sjajno radi svoj posao. Ja ne bih imao dilemu da sam na mestu ljudi koji vode klub“, kazao je Lampard engleskim medijima.

Teri ima ugovor sa Čelsijem do kraja sledeće sezone, a prethodnih meseci imao je problema sa fizičkom spremom. Lampard je negirao i da stariji igrači u Čelsiju imaju uticaj na izbor menadžera.

„Jedna od stvari koja nam je pomogla svih ovih godina je to što ekipa ima jaku kičmu. Imamo prave lidere u ekipi. Jednostavno, takvi igrači su vam potrebni. Nikada nisam čuo da postoje fudbaleri koji mogu da traže od gazde kluba da otpusti menadžera. Da to pokušaju, verovatno bi sami dobili otkaz“, objasnio je Lampard.

On je nedavno potpisao novi ugovor sa londonskim „plavcima“ i ostaće na Stamford Bridžu do leta sledeće godine.

Čelsi je nedavno osvojio Ligu Evrope, pošto je u finalu savladao portugalsku Benfiku sa 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter