0
Fudbal

Vujošević poželeo Radničkom brz povratak na Jadran

Objavljeno: 24.05.13 u 17:52

dusko-vujosevic

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je iznenađen slabim izdanjima Radničkog iz Kragujevca ove sezone i poželeo timu koji vodi Miroslav Nikolić da se što pre vrati u Jadransku ligu.

Radnički je sa nekoliko poraza i loših rezultata došao u poziciju da ostane bez učešća u regionalnom takmičenju naredne sezone.

„Mislim da to niko nije očekivao, kao ni ja, s obzirom da Radnički imao kvalitet da sledeće godine igra Jadransku ligu. To nisu očekivali ni ljudi koji vode klub i košarkaška javnost u Kragujevcu. Sigurno je da će pokušati da nađu najbolje moguće rešenje za novonastalu situaciju i ja im to od srca želim. Želim im što skoriji povratak u regionalno takmičenje“, rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je dodao da je utakmica protiv Kragujevčana veoma značajna, jer crno-beli žele da u dobrom raspoloženju dočekaju start plej-ofa i utakmice sa Vojvodinom.

„Radnički sigurno dolazi u Beograd veoma motivisan sa željom da pokaže da naš poraz, koji smo doživeli u Kragujevcu, ima neku svoju kvalitativnu podlogu kada su oni u pitanju. Mi se jako dobro sećamo tog poraza i sigurno da je ovaj naš mladi tim mnogo toga naučio i iz pobeda i iz poraza, a zasigurno i postajao sve mentalno čvršći i odlučniji“, poručio je Vujošević.

Neizvesno je da li će trener Partizana moći da računa na Žofrija Lovernja i Marka Čakarevića, koji su trenutno van tima.

Utakmica poslednjeg kola ligaškog dela Superlige Partizan – Radnički igra se sutra od 18 sati u Pioniru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter