in ,

Todorić: Smena Bojića je demonstracija sile

dragan-todoric

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da je smena direktora lige „demonstracija sile“ i da je to moglo da se obavi posle plej-ofa.

„U ovakvoj konstelaciji snaga, Crvena zvezda vuče tri glasa, imaju mašineriju i sada su želi to da demonstriraju. Ipak je trebalo pokazati malo dostojanstva i gospodstva i sačekati kraj plej-ofa, pa raditi nešto ako žele nešto da rade. Naši konkurenti su pokazali silu i moć, ali sila i moć traju neko vreme, a ne večno“, rekao je Todorić agenciji Beta.

Predsedništvo lige smenilo je direktora Predraga Bojića na predlog Crvene zvezde. Za smenu su glasali Zvezda, Vojvodina, FMP i novi vršilac dužnosti Darko Jovičić, koji je predstavnik klubova kao predsednik njihovog udruženja. Partizan je bio protiv, a Radnički nije imao pravo glasa.

„Najveće licemerje pokazao je predsednik udruženja klubova. Njemu se očigledno sviđa da bude u ulozi predsednika duži vremenski period i verovatno je to bio kompromis da se prikloni na tu stranu“, rekao je Todorić.

Predstavnici Partizana nekoliko puta su javno kritikovali Bojića, a u jednom trenutku su i demonstrativno povukli svog predstavnika iz predsedništva.

„Partizan se nije uvek slagao sa odlukama Bojića, čak smo i javno povukli člana predsedništva pre mesec dana, ali bez obzira na to, smatramo da ovo nije način na koji treba raditi stvari. Nije gospodski“, rekao je Todorić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Đoković: Tempirao sam formu za Pariz

Čović: Nema garancija za licencu