0
Domaći fudbal

Sergej Trifunović isprozivao Džaju

Objavljeno: 24.05.13 u 15:11

Untitled-3

Gde god je Sergej Trifunović tu mora da bude nekog džumbusa i ništa ne može da prođe po planu.

Poznati glumac je kao veliki navijač Partizana došao na promociju knjige o Momčilu Moci Vukotiću, gde je čitao odlomke iz ovog dela. Međutim, po sopstvenom priznanju imao je jaku temperaturu, pa se malo „izgubio“ u papirima s kojih je trebalo da čita.

Nekako je uspeo da pročita dve tri strane, a onda je opet izgubio nit, pa mu je u pomoć pritekao autor knjige Jovo Vuković, koji je rekao:

– Sergej sigurno ima tremu zbog Moce, pa se malo zbunio, a trebalo je da pročita deo koji opisuje jednu veliku pobedu u derbiju.

Sergej je na to munjevito reagovao i dobacio:

– Tu je Džaja, on je bio kapiten na toj utakmici, neka nam on ispriča. Ne moram sve ja.

Svi u sali su se nasmejali na to, pa čak i sam Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde. Po završetku oficijelnog dela Moca se predstavio u još jednom svetlu, budući da je imao mini izložbu svojih slika.

Poštovanje prema Moci su pokazali zvezdaši Dragan Džajić, Jovan Aćimović i Stanislav Karasi, kao i mnogo bivših i sadašnji igrača Partizana, ali nije bilo predsednika Dragana Đurića.

– Moca i ja smo bili veliki rivali, ali sam ga uvek izuzetno cenio. Naš rivalitet nikada nije prelazio sportske okvire i rezultati na terenu nikad nisu uspeli da ugroze naš prijeteljski odnos – rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter