0
Evropske lige

Milinković igra za Slovačku

Objavljeno: 24.05.13 u 11:43

marko

Srpski internacionalac Marko Milinković koji igra za Slovan po svemu sudeći obući će reprezentativni dres Slovačke.

Kako saznaje dnevni list Sport 25-godišnji Milinković je na insistiranje trenera Slovana podneo zahtev za sve potrebne papire koje bi po ubrzanoj proceduri trebalo da dobije u sledećih dva meseca čime bi stekao pravo za nastupa u reprezentaciji Slovačke.

„Raspoloženje svih je takvo da ću, najverovatnije, ovog leta dobiti papire. Pošto me niko ne vidi u mojoj zemlji, bar da igram za ljude koji me hoće iz sveg srca“ rekao je Milinković.

Ovaj fudbaler koji je rođen u Beogradu,  karijeru je započeo u čačanskom Borcu, a nastavio u Košicama i Slovanu. Za mladu selekciju Srbije odigrao je šest zvaničnih utakmica i postigao tri gola, dok je za „A” reprezentaciju debitovao 12. avgusta 2009. u prijateljskom susretu protiv Južne Afrike (3:1), a, kako kasnije nije dobijao priliku, propisi FIFA mu idu na ruku i može bez problema da izabere novu zemlju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter