0
Košarka

KSS izabrao trenere mlađih selekcija

Objavljeno: 24.05.13 u 20:40

Vlada-Jovanovic

Kadetska, juniorska, mlade reprezentacije, ispod 19 i ispod 20 godina, kao i univerzitetska reprezentacija, dobile su danas selektore koji će ih predvoditi na predstojećim takmičenjima.

Za selektora kadetske reprezentacije Srbije (U16) postavljen je Vanja Guša. Tu selekciju tokom leta očekuje učešće na šampionatu Evrope u Ukrajini koji će biti održan od 8. do 18. avgusta, a nakon toga učestvovaće i na Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF) u Utrehtu.

Za selektora juniorske reprezentacije Srbije (U18) postavljen je Aleksandar Bućan. Juniore od 18. do 28. jula očekuje učešće na šampionatu Evrope u Letoniji. Mladu reprezentaciju Srbije (U19) selektiraće Dejan Mijatović koji će nastaviti da sprema svoje izabranike za SP koje se od 27. juna do 7. jula održava u Češkoj.

Bivši trener Partizana i selektor mlađih selekcija Vladimir Jovanović postavljen je na čelo Mlade reprezentacije (U20) koju tokom leta očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Estoniji. Taj turnir igra se od 9. do 21. jula.

I na kraju, za selektora Univerzitetske reprezentacije postavljen je Oliver Popović. On će sa srpskim akademcima tokom leta učestvovati na Univerzijadi u Kazanju (6 – 17. jul), a pre toga na programu su Mediteranske igre u Mersinu, od 18. do 25. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter