0
Domaći fudbal

FOTO;STARSPORT

Krunić želi pobedu za kraj sezone

Objavljeno: 24.05.13 u 18:49
FOTO;STARSPORT
FOTO;STARSPORT

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da njegova ekipa u poslednjem kolu protiv Donjeg Srema želi da pruži igru koja ju je karakterisala tokom cele sezone i na pravi način se oprosti od navijača.

„Mislim da će meč protiv Donjeg Srema biti dobar, bez obzira što smo mi obezbedili četvrto mesto i Ligu Evrope, a oni opstanak u ligi“, rekao je Krunić na konferenciji za novinare u Jagodini.

On je naveo da Jagodina, osvajač Kupa Srbije, ima obavezu prema navijačima.
„U prošlom kolu protiv BSK-a smo dominirali na terenu, stvorili veliki broj šansi i mogli smo da trijumfujemo ubedljivije“, dodao je Krunić.

Trener Jagodine zahvalio se igračima „na dvostrukom uspehu ove sezone“.
„Osvojili smo kup, plasirali se direktno u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Osvojili smo sigurno četvrto mesto, tako da smo i na jedan i na drugi način stekli uslov za Ligu Evrope“, naveo je on.

Krunić je istakao da je ekipa imala konstantnu podršku sa više strana.
„Ispisali smo istoriju kluba i uradili jednu veliku stvar ove godine, igrači su to postigli i drago mi je što sam sa njima radio ove dve godine“, rekao je Krunić.

Utakmica 30. kola nacionalne Superlige između Jagodine i Donjeg Srema igra se u nedelju od 17 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter