0
ATP

Đoković: Tempirao sam formu za Pariz

Objavljeno: 24.05.13 u 16:18

rolan garos

Nakon obavljenog žreba za Rolan Garos, prvi reket sveta Novak Đoković istakao je da mu je ove godine prioritet upravo Gren slem u Parizu, te da je upravo za ovaj turnir tempirao formu.

“Znam da, ukoliko pobedim, ulazim u tenisku istoriju i zbog toga sam veoma počastvovan. Ipak, ovaj turnir je sam po sebi važan, već sam govorio, a i sada ću ponoviti, osvajanje Rolan Garosa mi je najveći prioritet ove sezone”; istakao je Đoković.

Što se tiče prvog rivala na truniru Davida Gofana, Novak smatra da je u pitanju teniser koji se najbolje snalazi na šljaci.

“Mislim da je prošle godine igrao u četvrtom kolu ovde, on je opasan protivnik. On je deo grupe mlade generacije tenisera, koja u jednom trenutku može da dođe do samog vrha. Igrali smo u Dejvis kupu protiv Belgije, nisam igrao protiv njega, ali sam video kako igra i moraću da se najbolje pripremim”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter