0
Ostali sportovi

Čeda Ilić u vođstvu na Bledu

Objavljeno: 24.05.13 u 12:04

golf

Najbolji srpski golferi ostvarili su značajne rezultate prvog dana Otvorenog prvenstva Slovenije. U izuzetno jakoj konkurenciji u kojoj je 50 najboljih igrača u regiji, Čedomir Ilić je završio prvu rundu na ubedljivom prvom mestu.

Sjajni Ilić je ostvario rezultat -6 i sa velikim ambicijama ulazi u nastavak takmičenja.

Bez previše oscilacija igrao je mladi Ranko Helc, koji prvi put nastupa za seniorski nacionalni tim pa je imao sjajnih +4, dok je Ilija Đurđević uspeo da se vrati, posle nešto slabijeg početka i sa +7 se spustio na +5.

Mihailo Dimitrijević nije uspeo da nadoknadi izgubljene udarce koje je napravio na nekoliko rupa i završio je na +7. Nikola Ćuić je držao izuzetan rezultat do pred kraj takmičenja i onda na samo par rupa popustio u koncentraciji i završio sa +9. Ognjen Radović je završio sa +11.  Praćen lokalnim paparacom, Ognjen je isfrustriran, na toj rupi napravio 9 udaraca. Fotograf je zbog nesportskog ponašanja i ometanja izgubio akreditaciju za fotografisanje na turniru.

Današnja runda je ključna s obzirom da odlučuje koji će golferi obezbediti plasman u finalna dva dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter