0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojketov oproštaj

Objavljeno: 23.05.13 u 15:01
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Došao je pre tri godine u Partizan kao zvezda prelaznog roka, tim pre što je nekada nastupao za Crvenu zvezdu, a sada je došao red na rastanak. Vladimri Stojković je u osvajanju šeste uzastopnet itule crno-belih imao nemerljiv učinak, na meču protiv nekadašnjeg kluba sjajnom odbranom u 90. minutu osigurao trijumf svom timu i stiglo je vreme da napusti Humsku.

On je u Smederevu branio praktično bez trening, zbog povrede risa, ali je na meču s poslednjeplasiranim titmom Jelen Superlige doživeo novu povredu, zbog koje mora da pauzira nedelju dana.

„Povredio sam zglob i to nema nikakve veze s ranijom povredom risa. Jednostavno sam nezgodno stao i otekla mi je noga. Mislim da u pitanju nije ništa ozbiljnio, ali ću morati da pauziram sedam dana“ – kaže Stojković.

To praktično znači da će na salvlju 25. šampionske titule koje će biti upriličeno u nedelju na meču protiv Spartaka biti samo u ulozi navijača.

„Ne verujem da ću se oporaviti do nedelje, ali ćemo zajedno slaviti titulu. Rekao sam već nekoliko puta da ovog leta napuštam Partizan i mislim da je pravo vreme za to. Videćemo gde ću nastaviti karijeru, o tome sada ne želim da razmišljam, ali znam da je dolazak u Partizan bio moj najbolji potez u karijeri“ – ističe Stojke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter