0
Regioni

Specijalci čuvali Savićevića pod Goricom

Objavljeno: 23.05.13 u 12:25

varvari

U sredu uveče odigrana je finalna utakmica Kupa Crne Gore u kojoj je podgorička Budućnost savladala prošlogodišnjeg osvajača, ekipu nikšićkog Čelika, sa 1:0. Međutim, ono što je obeležilo ovaj meč su kontraverzne odluke glavnog arbitra i dešavanja na tribinama.

Naime, nakon što je glavni sudija u 77. minutu pri rezultatu 0:0 odsudio nepostojeći penal za Budućnost (drugi ukupno na meču) u teren je utrčala cela klupa nikšićkog kluba, a na zapadnoj tribini je došlo do fizičkog obračuna pristalica dva kluba. Ka svečanoj loži, u kojoj se nalazio predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević poletele su stolice i to nakon rasprave sa finansijerom Čelika, Rankom Radulovićem, čovekom iz kriminalnog miljea. Nakon ovog događaja u ložu je ušao specijalni odred policije kako bi zaštitio legendu crnogorskog fudbala.

Posle svih ovih nemilih scena na terenu i tribinama desio se tagikomičan slučaj pošto je sudija odlučio da prinači svoju odluku i poništi penal. Budućnost je na kraju pobedila pogotkom Pekovića u 91. minutu, a već spomenuti vlasnik Čelika je zabranio igračima i stručnom štabu svog kluba da prisustvuju svečanoj ceremoniji dodele priznanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter