0
Ostali sportovi

Pingvinsi demolirali Senatorse

Objavljeno: 23.05.13 u 10:06

169299334_slide

Pitsbrug Pingvinsi nalaze se nadomak plasmana u finale istočne konferencije pošto su u četvrtoj utakmici polufinala protiv Otava Senatorsa pobedili sa 7:3 i poveli u seriji sa 3-1.

Ovakvo demoliranje Senatorsa nije se moglo naslutiti na kraju prve trećine pošto su domaći golovima MIhaleka i Tarisa vodili sa 2:1, a jedini gol za Pingvinse u tom periodu postigao je Nil.

Čak ni u drugoj trećini nije izgeledalo da će Otava doživeti potop pošto su Pingvinsi golovima Kunica i Iginle preokrenuli na 3:2.

Ali u trećem periodu postojao je samo jedan tim na ledu i to su bili Pingvinsi. Da krenemo redom. Prvo je Nil u svojim drugim golom na utakmici duplirao prednost Pingvinsa, a nešto kasnije u samo dva mininuta Pitsbrug postiže tri gola. Prvo je Dupoa matirao Andersona, pa zatim Krozbi postiže pogodak, da bi sedmi gol za Pingvinse, a svoj drugi na meču postigao Iginla.

Senatorsi su do kraja samo supeli da ublaže poraz preko Alfredsona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter