0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pantić se izvinjava navijačima zbog svog ponašanja

Objavljeno: 23.05.13 u 13:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sredinom drugog poluvremena utakmice između Crvene zvezde i Slobode, koja je odigrana u sredu 22. maja, Aleksandar Pantić je revoltiran svojom i lošom igrom čitave ekipe ispucao jednu loptu u pravcu navijača na istočnoj tribini.

Da je napravio gest neprimeren profesionalnom fudbaleru, svestan je i defanzivac crveno-belih.

„Izvinjavam se navijačima, saigračima, ljudima u stručnom štabu i svim zaposlenima u klubu na gestu koji sam napravio sredinom drugog poluvremena. Osećao sam se veoma teško i poraženo zbog dešavanja na terenu i negativnog rezultata što je rezultiralo mojom nervozom i ispucavanjem lopte prema istočnoj tribini. Nisam uspeo da primirim loptu koja mi je pobegla u aut i iz besa i očaja sam je šutnuo ka „istoku“. Nisam imao nameru nikoga da pogodim, i ovim putem se još jednom izvinjavam svima zbog svog, bez sumnje, nerezonskog poteza“ – rekao je Pantić i dodao da nikako sebi nije smeo da dozvoli da uđe u komunikaciju sa publikom.

„Moje „aplaudiranje“ takođe nema opravdanja. Svaki navijač koji kupi ulaznicu i dođe na stadion ima puno pravo da izrazi svoje nezadovoljstvo zvižducima ili skandiranjem. Kao što su nas tokom sezone navijači bodrili, tako su nam juče jasno stavili do znanja šta misle o našoj lošoj partiji i porazu od Slobode“ – priznaje krivicu Pantić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter