0
Košarka

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

Muta ima „plan B“

Objavljeno: 23.05.13 u 12:03

Miroslav-Nikolić-Muta-16x9

Košarkaši Radničkog deklasirali su Slobodu rezultatom 96:58, ali je to bila Pirova pobeda i besmislen revanš za trojku Ljubojevića sa svoje polovine u Užicu. Vojvodina je ranije u sredu uspela da pobedi Mega Vizuru kao gost, čime je obezbedila četvrtu poziciju na tabeli, a time i plasman u plej-of i ABA ligu 2013/14.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić ostavio je u čudu sve prisutne na konferenciji za novinare, rekavši da klub ima spremnu varijantu za slučaj neuspeha u Superligi – koji je sada već izvestan.

„Znali smo ishod utakmice u Zemunu, ali do izražaja je došla razlika u kvalitetu igrača. Jako sam zadovoljan onim što su pružili Miljenović, Jović, Dimić. Ranije sam se oslanjao na starije igrače, trebalo je da forsiram mlađe još pre, ali šta je – tu je. Bitno nam je da se Birčević vratio posle povrede“ – rekao je popularni Muta i dodao:

„Okrećemo se utakmici poslednjeg kola sa Partizanom. Idemo u Beograd da pobedimo, a u hodu ćemo rešavati šta i kako dalje. Sledi dogovor sa upravom – imamo ’plan B’“.

Podsetimo da je Radnički kroz ABA ligu izborio plasman u Evrokup, ali je veliko pitanje da li bi dobio „zeleno svetlo“ da igra evropsko takmičenje, ako istovremeno ne bi bio učesnik ABA lige, koja se u Evropi smatra „domaćom“ za sve timove iz regiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter