0
Fudbal

Murinju milion funti mesečno

Objavljeno: 23.05.13 u 17:01

murinjo

Gotovo svi oni koji prate fudbalska dešavanja već znaju da će Žoze Murinjo od sledeće sezone ponovo biti menadžer Čelsija, ali je „Dejli Star“ navodno došao do detalja ugovora.

Prema saznanjima ovog lits Portugalac će potpisati četvorogodišnji ugovor prema kojem će imati nedeljnu platu od neverovatnih 250 hiljada funti čime bi se izjednačio i sa najplaćenijim igračima u Premijer ligi (Vejn Runi prima isto toliko u Mančester Junajtedu).

U istom članku piše da će Murinjo od 2. juna i zvanično postati trener Čelsija, koji će na ime obeštećenja madridskom Realu ispaltiti 12 miliona funti.

Podsećamo da navijači „plavaca“ sa nestrpljenjem očekuju povratak „posebnog“ na Stamford Bridž pošto baš njega smatraju najzaslužnijim za osvajanje trofeja u prethodnim sezonama. Murinjo je sa Čelsijem u svom prvom mandatu osvojio dve šampionske titule, dva Liga kupa, i po jedan FA kup i Komjuniti Šild (Superkup Engleske).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter