0
Košarka

Duvnjak sa Retimnom u polufinalu plej-ofa

Objavljeno: 23.05.13 u 19:47

Uroš-Duvnjak

Košarkaši Retimna plasirali su se u polufinale grčkog plej-ofa nakon što su i u drugoj utakmici četvrtfinala savladali PAOK, rezultat je bio ubedljivih 88-65 (27-21, 23-8, 15-18, 23-18).

Ekipa za koju nastupa srpski košarkaš Uroš Duvnjak, ovaj put je odigrala manje neizvestan susret u odnosu na prvi duel, kada su slavili sa 75-71. Sada su već na poluvremenu imali ubedljivu prednost koja je iznosila čak 21 poen i koja ni u jednom momentu do kraja utakmice više nije bila jednocifrena.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Mark Antonio Karter sa 25 poena, dok je Gejb Pruit postigao 13. Uroš Duvnjak je za nepunih 18 minuta na terenu postigao šest poena, sve iza linije za tri poena, uz dva skoka.  U poraženom timu istakao se Hečer sa 20 poena.

Ekipa Retimna, koja je regularni deo sezone završila na petom mestu, tako je eliminisala četvrtoplasirani PAOK i u polufinalu će najverovatnije sastati sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope Olimpijakosom, koji je u prvoj utakmici svog četvrtfinalnog duela bio bolji od Apolona iz Patrasa sa 77-63.

Polufinalne serije igraće se na tri dobijena meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter