0
Evrokupovi

Crno-beli nosioci do završne runde kvalifikacija LŠ

Objavljeno: 23.05.13 u 11:25

uefa_naslovna

Zbog minulog rada u kvalifikacijama za Ligu šampiona Partizan će u drugoj i trećoj rundi biti među povlašćenim timovima odnosno imaće nešto lakši put do završne runde kvalifikacija za plasman u grupnu fazu elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Crno-beli bi u drugom kolu kvalifikacija mogli da se sastatnu sa nekom od sledećih ekipa – Dinamo Tbilisi (Gruzija), Željezničar (BIH), Hafnarfjordur (Island), Đer (Mađarska), TNS (Vels), Slajgo (Irska), Šahtjor (Kazahstan), Skenderbeg (Albanija), Birkirkara (Malta), Kliftonvil (S. Irska), Daugava (Letonija), Kalju (Estonija), prvak Crne Gore (verovatno Sutjeska), prvak Makedonije (verovatno Vardar), prvak Luksemburga i još dva iz prvog kruga. Utakmice drugog kola na programu su 16/17. jula i 23/24. jula.

Sa koeficijentom od 14.350 Partizan će biti nosioc i u trećem kolu gde bi za rivala mogao da dobije Šerif (Moldavija), Maribor (Slovenija) Slovan (Slovačka), Elfsborg (Švedska), Makabi iz Tel Aviva (Izrael), Molde (Norveška), Ekranas (Litvanija), Helsinki (Finska) i Nefči (Azerbejdžan). Treće kolo na programu he 30/31. jula i 6/7. avgusta.

Ukoliko dođu do završne runde kvalifikacija tu crno-beli ne bi bili među povlaščenim timovi i verovatno bi za rivala imali jednu od sledećih ekipa – BATE Borisov, Seltik, Stetaua, APOEL i nekog od pobednika treće runde kvalifikacija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter