0
Domaći fudbal

Poraz kao ogledalo sezone

Objavljeno: 22.05.13 u 19:17

ZVEZDA-SLOBODA_18

Na oproštaju od domaće publike u ovom šampionatu fudbaleri Crvene zvezde uradili su ono isto što su činili i tokom većeg dela sezone. Lošom partijom i bledom igrom poraženi su od Slobode iz Užica sa 2:1.

Iako sezona zvanično još nije okončana, jer je ostalo kolo do kraja prvenstva, već sada se može reći da su crveno – beli na kraju i bolje prošli u šampionatu jer su van svih očekivanju imali čak i mogućnost da u direktnom okršaju osvoje titulu. Nisu u tome uspeli i njihov šestogodišnji post se nastavlja.

ZVEZDA-SLOBODA_17

Što se tiče same utakmice, treba istaći rekordno skromnu posetu na Marakani od nešto manje od 5000 gledalaca i to uglavnom stacioniranih na severu. Oni i šačica ljudi na zapadu i istoku nisu bukvalno ništa mogli da vide od svojih ljubimaca, ali to je izgleda postala stvar navike.

ZVEZDA-SLOBODA_16

Dvostruki strelac za Slobodu bio je Ranđelović koji je oba puta znalački iskoristio greške odbrambenih igrača Zvezde, dok je počasni gol za Zvezdu postigao Ognjen Mudrinski nakon nedosuđenog faula nad gostujućim golmanom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter