0
Domaći fudbal

Partizan je šampion!

Objavljeno: 22.05.13 u 19:00

partizan-osvojio-titulu-1369241352-314215

Ukoliko je ijednog trenutka postojala neka dilema ko će trijumfovati u Jelen Superligi, ona je danas otklonjena u Smederevu. Fudbaleri Partizana su rezultatom 2:0 (1:0) pobedili poslednjeplasiranu ekipu na tabeli i osvojili 25. šampionsku titulu u istoriji kluba, a šestu u nizu.

Rutinskom igrom savladan je najslabiji tim u ligi, a golove za istorijski uspeh, kojim se klub iz Humske po broju titula, posle 57 godina izjednačio s Crvenom zvezdom, postigli su Marko Šćepović u 15. i Nemanja Kojić u 67. minutu.

Igra kao igra, nije bila zanimljiva, ali to nikoga nije ni interesovalo. Svih 6.000 gledalaca na stadionu kraj stare železare očekivalo da sudija Vlado Glođović odsvira kraj, kako bi se na terenu videli šampionsko slavlje crno-belih.

Specijalno za ovu priliku su štampane majice na kojima su ispisane sve godine kada je tim iz Humske bio šampion. Uspeh je proslavljen s navijačima, koji su i u Smederevu bili podeljini u dve frakcije, a na terenu je slavio i golman Vladimir Stojković, koji je doživeo povredu zgloba, ali je u ritmu navijačke pesme skakutao na jednoj nozi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter