0
Košarka

Memfisu nedovoljna jedna sjajna četvrtina, San Antonio vodi 2-0

Objavljeno: 22.05.13 u 09:07

OAKLAND, CA - JANUARY 24:  Tony Parker #9 of the San Antonio Spurs drives against the Golden State Warriors during an NBA game at Oracle Arena on January 24, 2011 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Jed Jacobsohn/Getty Images)

San Antonio Sparsi poveli su sa 2-0 u finalnoj seriji zapadne konferenciji pošto su savladali Memfis posle produžetaka sa 93:89! Mogli su sve Sparsi da reše i u regularnom delu, imali su ogromnih +12 pred poslednju deonicu, ali su u poslednjih šest minuta dali samo dva poena, a u poslednjem minutu su izgubili sedam poena prednosti, jer su na 52 sekunde pre kraja imali 85:78.

Memfis je odigrao kako treba samo tu poslednju deonicu, odbrana je funkcionisala perfektno, a imali su i mnogo sreće da dođu do izjednačenja, jer je Đinobili napravio nesportsku ličnu grešku nad Alenom koji je bio sam u kontri, a Manu ga je povukao za ruku i oborio na parket. Alen je pogodio bacanja, a Konli doneo izjednačenje, dok je Dankan promašio šut za pobedu Sparsa u regularnom delu.

Ipak, San Antonio nije dozvolio iznenađenje na svom parketu, u produžetku su primili samo četiri poena i zasluženo došli do pobede. Čitava startna postava je bila dvocifrena Parker, Leonard, Dankan, Spliter i Grin, a junak pobede je opet bio Toni Parker sa 15 poena i čak 18 asistencija. Sa druge strane Bejles i Konli su postigli po 18 poena.

Serija se sada seli u Memfis i videćemo mogu li Grizlisi da uzvrate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter