0
Evropske lige

Kalderon: „Murinjo je bio neuspešan u Realu“

Objavljeno: 22.05.13 u 11:38

jose-mourinho-1355541929

Bivši predsednik fudbalskog kluba Real iz Madrida Ramon Kalderon ocenio je u sredu da je misija Žoze Murinja u „kraljevskom“ klubu bila neuspešna.

„Murinjova misija u Realu bila je neuspešna. On je postavio najgori rekord u istoriji Real Madrida, a da je proveo tri ili više godina na stadionu ‘Santjago Bernabeu'“, rekao je Kalderon za britanski Skaj sport (Sky sport).

Murinjo je u leto 2010. godine preuzeo „kraljevski“ klub s kojim je osvojio jedno prvenstvo Španije, jedan Kup kralja i jedan Super kup Španije, iako mu je glavni cilj bio osvajanje jubilarne desete titule u Ligi šampiona, a Kalderon je rekao da „posebni“ nikada nije bio pogodan za Real.

„Ne znam šta je radio u Engleskoj i zašto ga tamo vole. Njegovo ponašanje nije bilo kompatibilno za istoriju Reala, pre svega jer u našoj himni imate ‘I kada izgubimo, mi se rukujemo’, a ne guramo prste u oko, kao što je on to učinio treneru Barselone Titu Vilanovi“, kazao je Kalderon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter