0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda pred novom tužbom

Objavljeno: 21.05.13 u 22:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukovodstvo Crvene zvezde, suočeno sa mnogim problemima, uskoro bi moglo da se nađe pred novim. Kako pišu „Novosti“, agent nigerijskog fudbalera Abiole Daude , Patrik Merk najavio je da će tužiti crveno-bele pošto su do sada isplatili samo 10 odsto od zarade napadača.

„Situacija je neprihvatljiva u Crvenoj zvezdi i želim da to Srbija zna. Dauda je primio samo 10 odsto zarade u četiri meseca, a meni još nisu uplatili komisiju, iako mi je obećano da će to odmah uraditi. Dogovor je bio da ako to ne plate za mesec dana, da provizija naraste 10 odsto, a još uvek nema ništa od novca“ izjavio Merk u intervjuu za „Novosti“.

Daudin agent je rekao da u klubu izbegavaju njegove pozive i da će podneti tužbu FSS i FIFA.

„Stojadinović mi je pre određenog vremena rekao da će sve btii u redu, samo da osvoje titulu. Iz Zvezde su mi rekli da čekaju i da im generalni sponzor Gasprom uplati novac, pa da će rešiti dugovanja, ali opet se ništa nije desilo. Vidim da od titule nema ništa, a oni izbegavaju moje pozive. Zato sam obavestio advokata koji sprema tužbu. Prijavićemo ih u FSS i FIFA. To se tako ne radi, nije vođenje kluba partija pokera!“, poručuje Merk.

Priznaje Merk da je Daudi veoma lepo u Beogradu, ali ukoliko se nešto ne promeni tražiće raskid ugovora.

„Čak sam pristao i da mu platim kartu do Beograda! Ni to mi nisu refundirali. Što su ulazili u posao ako nisu imali da plate? Vrlo je moguće da ćemo tražiti i raskid ugovora. Istina, Abioli Daudi je lepo u Beogradu, voleo bi da ostane, ali ako se ništa ne promeni moraće da ode“, zaključio je Merk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter