0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Da obradujemo navijače pobedom

Objavljeno: 21.05.13 u 15:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U pretposlednjem kolu ligaškog dela Agroživ Supelrige Srbije košarkaši Partizana gostuju u Nišu slabašnom Konstantinu i pobeda šampiona ne bi trebalo da bude dovedena u pitanje. Klub iz Humske je i dalje lider na tabeli sa pobedom više i boljim međusobnim skorom od Mega Vizure i Crvene zvezde, uz samo dva poraza nakon 12 odigranih kola. Konstantin je na poslednjem mestu, sa samo jednom pobedom.

„Bez obzira na trenutni plasman Konstantina na tabeli u Superligi, zabeležili su samo jednu pobedu, niška ekipa je pokazala veliku dozu ozbiljnosti i odgovornosti kada je samo takmičenje u Superligi u pitanju. Na kraju krajeva, oni su u prvoj utakmici sa nama u Beogradu pružili veoma kvalitetnu partiju i sa jednim načinom igre u odbrani i u napadu zaista pokazali da nisu slučajno akteri ovogodišnje Superlige. Meni lično je mnogo drago što Niš ove godine ima Superligaša. Mislim da je to jedan veliki stumulans i podstrek za ljude koji vode računa o niškoj košarci i bilo bi sjajno da i u nekom narednom periodu Niš, kao jedna od centara srpske košarke, ima i dalje stabilnog prvoligaša, samim tim i učesnika u Superligi.

Mi smo u nedeljnom mikrociklusu intenzivirali sam rad na treninzima, kao što sam i ranije rekao, sa osnovnom idejom da sam početak plej-ofa dočekamo što spremniji. Naše aspiracije vezane za ovu utakmicu su apsolutno pobedničke i nastojećemo da naše navijače, kojih ima dosta u Nišu, obradujemo kvalitetnom igrom i naravno pobedom“ – istakao je šef stručnog štaba Partizana – Duško Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter