0
Ostali sportovi

Vranješ i Matić kandidati za selektora Srbije

Objavljeno: 21.05.13 u 18:53

rukometasi

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije objavio je imena kandidata za mesto selektora muške seniorske repreznetacije, a to su Ljubomir Vranješ i Vladan Matić.

Jedan od ove dvojice predvodiće našu selekciju u preostale dve utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a  najverovatnije će tu funkciju obavljati i nakon tih mečeva.

Čelni ljudi RSS-a razgovarali su sa obojicom trenera koji su izrazili želju da reprezentaciju vode i posle kvalifikacija za EP.

„Obojica su izgradili ime u igračkom smislu, a trenersko iskustvo su počeli u inostranstvu. Ko god bude vodio reprezentaciju, biće u mnogo teškoj situaciji jer neće imati nijedan čestiti trening. Obojica smatraju da mogu da prođu na Evropsko prvenstvo, ali garancije nije dao nijedan“, rekao je Đurković delegatima.

Srbija će novog selektora dobiti ovog vikenda nakon još jedne runde razgovora sa kandidatima, posle čega će uslediti glasanje delegata Upravnog odbora RSS.

Reprezentacija Srbije je trenutno na trećem mestu 7. kvalifikacione grupe sa istim brojem bodova kao i drugoplasirana Austrija. Našu selekciju u preostalim mečevima očekuje duel sa Rusijom 12. juna, a potom i sa BIH četiri dana kasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter