0
Domaći fudbal

Užičani tvrde da ne nameštaju

Objavljeno: 21.05.13 u 16:47

FK_Sloboda_Užice_lat

Među osumnjičenim klubovima da su nameštali utakmice 28. kola Jelen Superlige našla se i užička Sloboda kojoj se spočitava da je praktično bez borbe prepustila bodove kragujevačkom Radničkogom. Zbog svega toga saopštenjem se oglasio klub iz grada kraj Đetinje, koje vam HotSport prenosi u celosti.

Bez obzira na pritiske i tenzije pre utakmice, nismo želeli niti imali nikakve kontakte sa predstavnicima Radničkog iz Kragujevca u vezi sa subotnjom utakmicom. Naprotiv, svima smo istakli značaj ove utakmice i opasnost da naš eventualni poraz i naš klub svrsta u one koji nameštaju rezultate.

Iako smo loše igrali, ne želimo i ne smemo da pomislimo da je neko iz ekipe bio ‘trojanski konj’ i da nas je izdao. Nažalost, usled cele situacije izloženi velikom pritisku značaja i posledica ove utakmice, naši fudbaleri podlegli su atmosferi i tako doživeli neočekivani poraz.

Mnogi koji se busaju da vole i podržavaju Slobodu, a svoju ‘ljubav’ prema klubu posmatraju kroz dobitak na kladionici, su na najvulgarniji način pokazali da ne zaslužuju ovakav klub i igrače. Uveravamo navijače, medije i širu sportsku javnost da se i nama desio loš dan, i da sa gnušanjem odbijamo sve insinuacije onih koji žele i jedva čekaju da nas bace u blato nemorala i sportskog kriminala kome nikada nismo i nećemo pripadati.

Na našu nesreću, ovoga puta poraz protiv Radničkog poklopio se sa njihovim insinuacijama i nagađanjima, tako da su to iskoristili i jedva dočekali da krenu sa napadima na naš klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter