0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Tijago Galvao: Uživam u ofanzivnoj igri

Objavljeno: 21.05.13 u 12:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jelen Super liga je skoro završena i fudbaleri Slobode iz Užica su imali odličnu sezonu u kojoj je jedan od istaknutijih igrača Brazilac Tijago Galvao.

Užičani su trenutno na sedmoj poziciji i teoretski bi mogli čak i da budu  četvrti, ali je realnija borba za pozicije od petog do sedmog mesta. Ofanzivni vezista smatra da je njegova ekipa mogla da ima i bolju poziciju, samo da je bilo više sportske sreće.

„Nismo imali sreće, zaista. Bilo je utakmica u kojima nas nije hteo gol, a imali smo inicijativu. To je razlog nekog mog nezadovoljstva, jer sam ubeđen samo da je fortuna bila na našoj strani, da su rezultati mogli da budu daleko bolji“ – rekao je Galvao.

Sloboda je prikazivala napadački fudbal ovog proleća, koji je prijao talentovanom Brazilcu i koji iza sebe u protekloj sezoni ima sjajne partije.

„Uživam zaista, pošto igramo prilično ofanzivno. Mislim da u takvim okolnostima mogu da prikažem najviše i uvek se trudim da dam sve od sebe“ – tvrdi Galvao.

23-godišnji fudbaler ima još godinu dana ugovora sa Slobodom, ali postoji veliko interesovanje za igrača koji je ove sezone postigao sedam golova i koji bi karijeru najradije nastavio u Bundesligi.

„Ne znam još uvek gde ću da igram naredne sezone, ako bih mogao da biram, to bi bila Nemačka“ – kaže Galvao.

U pretposlednjem kolu Sloboda gostuje Crvenoj zvezdi i mladi Brazilac je izneo svoja očekivanja.

„Nadam se da će utakmici biti sjajna. Zaista volim i inspiriše me da igram pred punim stadionom“ – rekao je Galvao.

Sloboda u Beogradu protiv Crvene zvezde igra u sredu, 22. maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter