0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Savović: Veliki motiv za revanš

Objavljeno: 21.05.13 u 13:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda Telekom je u seriji od šest uzastopnih pobeda u Agroživ Superligi Srbije. Crveno-beli su bez poraza u domaćem šampionatu od 17. aprila, a zanimljivo je da je poslednji neuspeh Zvezda doživela upravo od narednog protivnika – Metalca (82:77). Duel sa Valjevcima zakazan je za sredu 22. maj sa početkom u 20 sati, a i za ovaj meč ulaz će biti besplatan.

„Imamo ogroman motiv da se revanširamo Metalcu za poraz u prvom delu prvenstva. Želimo da zabeležimo još jednu pobedu, dobro smo se pripremili, odlično treniramo i nadam se da ćemo nastaviti trijufalni niz“ – počeo je priču Boris Savović, krilni-centar crveno-belih i dodaje:

„Metalac je pred početak sezone najavljivao visoke ambicije, tome u prilog su govorila zvučna pojačanja poput Vraneša i Dašića. Osim njih, ove sezone učinkom i odličnim partijama istakao se Bojan Bakić. To je trio na koji ćemo morati najviše da obratimo pažnju. Njihov trenutni položaj na tabeli nas neće zavarati, jer su oni ekipa koja ima kvalitet. Imaju dosta dobrih i iskusnih pojedinaca, a njihova prednost može da bude i to što u Pionir dolaze potpuno rasterećeni, ali i željni dokazivanja. Ni u kom slučaju ih nećemo potceniti, a uveren sam da ćemo ponoviti pristup i borbenost iz prethodnih mečeva.“

Posle problema sa povredom, Savović se polako vraća u prepoznatljivu formu. Ipak, stameni krilni-centar ističe da je najvažnije da ekipa igra sve sigurnije:

„Da bismo došli do pobede moramo da odigramo veoma agresivno u odbrani. To je ključ, kao i koncentracija koju moramo da zadržimo tokom svih 40 minuta. Trudićemo se da nastavimo da podižemo formu pred početak plej-ofa. Mislim da smo na pravom putu i da trijumf neće izostati“ – rekao je Savović i na kraju konstatovao:

„U duelu sa Mega Vizurom se videlo koliko nam je značila podrška navijača. Zato pozivam publiku da u što većem broju dođe u dvoranu Pionir, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo još jednom pobedom“ – zaključio je Savović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter