0
Domaći fudbal

Rašović: U Smederevu poslednji korak do titule

Objavljeno: 21.05.13 u 14:43

rasovic-kzs

Partizanu na sutrašnjem gostovanju u Smederevu je potreban samo jedan bod kako bi overio šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ali bez obzira na to trener crno-belih Vuk Rašović najavljuje juriš na pobedu.

„Derbi je prošao, sada smo skoncentrisani samo na Smederevo. Važno je da na pravi način uđemo u tu utakmicu, titulu još nismo osvojili, ali verujem da ćemo taj poslednji korak napraviti sutra. U fudbalu ne postoji juče i znamo da Partizan od nas uvek zahteva pobede“ – rekao je Rašović, a prenosi Tanjug.

Smederevo prema Rašovićevim rečima ne zaslužuje plasman na poslednje mesto na tabeli Jelen Superlige.

„Znamo kako igra Smederevo, pogotovo su dobri od dolaska novog trenera Ristovskog. Ne postoje lake utakmice u fudbalu i zato moramo da budemo maksimalno motivisani i da uz podršku navijača trijumfalno završimo posao“ – poručio je mladi stručnjak.

Trener Partizana je dodao da su uvek najteže utakmice pre i posle derbija, jer su igrači posle takvih mečeva fizički i psihički ispražnjeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter