0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović neće o ugovoru, ali razmišlja o prelaznom roku

Objavljeno: 21.05.13 u 11:41
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vuk Rašović kao dete Partizana bačen je u vatru kao zamena za Vladimira Vermezovića u najnezgodnijem času po crno-bele, međutim mladi stručnjak je pokazao od kakvog je materijala stvoren i uspeo je ne samo da sačuva već i da poveća prednost u odnosu na Crvenu zvezdu i tako praktično obezbedi šestu uzastopnu titulu svom klubu. Zbog svega toga očekuje se da Rašović bude nagrađen ugovorom.

„Izvesno je da ću o tome razgovarati sa upravom kluba. Trenutno nemam odgovor na to pitanje. Trenutno razmišljam na drugi način, uživam u osvojenoj tituli za koju najveću zaslugu imaju igrači“ – rekao je Rašović za Žurnal.

Iako još uvek nije poznato da li će ostati na klupi Partizana Rašović već razmišlja o predstojećem prelaznom roku u kojem će najverovatnije doći do velikih migracija i to u oba pravca.

„Već imam u planu koga bi iz Teleoptika trebalo priključiti prvom timu Partizana, ali da sačekamo da se završi Prva liga Srbije. Teleoptik se trenutno bori za opstanak, a verujem da ima kvalitet da ga izbori“ – rekao je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter