0
Domaći fudbal

Raskol u Zvezdi?

Objavljeno: 21.05.13 u 09:05

slavko-kokeza

Čidne stvari počele su da se dešavaju na Marakani. Tek oko šest meseci od formiranja nove Uprave crveno – belih čini se da formiraju ozbiljne frakcije unutar kluba, jer izgleda da u predstojećem prelaznom roku više ljudi ima interes da utiče na dolaske i odlaske igrače.

Jer kako drugačije obrajsniti činjenicu da je u klubu formirana Sportska komisija u kojoj su potpredsednik kluba Slaviša Kokeza, članovi su Aleksandar Antić i Blažo Raosavljević, a u kojoj nema predsednika Dragana Džajića i Sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Sam Džajić je po dolasku u klub izričito insistirao da se bavi samo sportskim pitanjima, dok je Stojadinoviću to po funkciji nadležnost. U prevodu jedina dva čoveka koji bi treblao da se brinu o sportskom sektoru kluba nisu u komisiji.

„Sportski direktor je zaseban organ.“ rekao je Kokeza, a na pitanje da li će se komisija baviti prelaznim rokom imao je potvrdan odgovor.

„Da. Ime joj govori da će se baviti sportskim pitanjima.“

To de fakto znači da je u klubu stvoren organ koji će pre svega za cilj imati da iz ruku Zorana Stojadinovića oduzme mogućnost formiranja tima.

Naravno postavlja se pitanje i da li se Stojadinoviću sprema otkaz, a ukoliko je tako Zvezda će gotovo sigurno pored Sportskog direktora morati da potraži i novog trenera, jer je teško veorvati da će Rikardo Sa Pintu ostati u klubu ukoliko Stojadinović ode.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter