0
Domaći fudbal

Prvenstvo neregularno, ali Novi Pazar ne istupa iz lige

Objavljeno: 21.05.13 u 16:19

Novi Pazar navijaci

Portparol Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je danas da je Upravni odbor tog fudbalskog kluba ocenio da je takmičenje u Super ligi Srbije neregularno, ali i da je odbijen predlog klupskog Sekretarijata o istupanju iz elitnog ranga.

„Upravni odbor se na sednici složio sa Sekretarijatom da je nekoliko poslednjih prvenstvenih kola neregularno. Ipak, odbijen je predlog o istupanju, pa će Novi Pazar pokušati da sportski i pošteno izbori osptanak“ – rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu.

On je dodao da su u klubu putem medija saznali da Fudbalskom savezu Srbije treba da podnesu dokaze o nameštanju utakmica Donji Srem – BSK (0:1) i Sloboda – Radnički 1923 (0:2) i da ih ne plaši mogućnost kažnjavanja zbog iznošenja takvih tvrdnji.

„Mi i javnost u Srbiji sigurni smo da je takmičenje neregularno. Oni nama traže da im dokažemo ono što bi sami trebalo da pronađu. Timovi koji do pre par kola nisu mogli garantovati da neće primiti tri gola na svom terenu, sada pobeđuju u gostima“ – kazao je Korać.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter