0
Košarka

Protiv Slobode sa verom u Jadran

Objavljeno: 21.05.13 u 19:14

dimic i jovic

Košarkaši Radničkog nalaze se u veoma neugodnoj poziciji dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja Agroživ Superlige. Trenutno se nalaze na petom mestu koje im neće doneti plasman u Jadransku ligu naredne sezone, naravno ako tu i ostanu.

Pobedom u Novom Sadu nad direktnim rivalom za to četvrto mesto, Vojvodinom, Kragujevčani su učinili prvi korak ka ostvarivanju zacrtanog cilja. Deli ih jedna pobeda, a Miloš Dimić veruje da njegovi saigrači mogu da naprave dobar rezultat.

„Da, još uvek verujemo da je moguća Jadranska liga u Jezeru. Svih 12 igrača koji će biti u sastavu veruju u to. Uložićemo potrebnu energiju u poslednja dva kola da postignemo što moramo na terenu. U Novom Sadu smo to uspeli da izvedemo, izdržali smo pritisak i pobedili“, izjavio je Dimić.

Stefan Jović se i dalje priseća bolnog poraza od užičke Slobode u prvom delu šampionata.

„Sigurno je da tek sada osećamo gorčinu tog poraza. Ta dva boda iz Užica nam sada naročito nedostaju. Poučili smo se da moramo da imamo adekvatan pristup i protiv Slobode. U pretposlednjem kolu protiv Užičana sve osim pobede bio bi veliki neuspeh za klub. Moramo da odigramo energično i sa jakom željom, onda pobeda neće izostati“, poručuje Jović.

Radnički u pretposlednjem kolu dočekuje Slobodu u sredu 22. maja sa početkom od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter