0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Milivojević se seli u Bundesligu?

Objavljeno: 21.05.13 u 13:28
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na „večitom derbiju“ u svečanoj loži bilo je i dosta skauta evropskih klubova, a jedan od njih navodno je posmatrao Luku Milivojevića u nameri da izvesti svoje poslodavce o partiji koju je pružio fudbaler Crvene zvezde.

Naime, nemački mediji pišu da je srpskog reprezentativca posmatrao skaut Hanovera koji je navodno spreman da plati obeštećenje od dva i po do tri miliona evra za Milivojevića. Pitamo se samo koliko bi ga platili da je pružio dobru partiju.

„Milivojevića mnogi klubovi prate. Ponovo su ga gledali predstavnici Bešiktaša, Anderlehta i Briža, ali za konkretne ponude moramo da sačekamo kraj sezone“ – rekao je Ranko Stojić, menadžer Luke Milivojevića.

Ukoliko Hanover zaista ponudi tri miliona evra, ili nešto manje, nema sumnje da će je klub sa Marakane oberučke prihvatiti pošto je kasa Crvene zvezde prazna pa bi joj svaki transfer dobro došao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter